Familie Dramatische wending voor Yoko en Cedric: 'Familie'-kijkers reageren geschokt na spoiler
COS
Dramatische wending voor Yoko en Cedric: 'Familie'-kijkers reageren geschokt na spoiler
Foto: VTM

Yoko heeft in 'Familie' besloten dat ze haar kindje zal houden. Kijkers en Vanessa reageerden enthousiast, maar er komt slecht nieuws aan.

Op TikTok stoten we op een hartverscheurende spoiler. Yoko vertelt in de Food Bar aan Cedric dat ze zwanger was. Was, want ze is het niet meer. "Ik ben het kwijt, ons kindje", onthult ze. "Ik wou je dinsdag zeggen dat ik zwanger was, maar toen kreeg ik ineens krampen."

Yoko ging met Vanessa naar de kliniek voor een echo, maar het kindje leefde niet meer. "Ik wou je dat eerst niet zeggen. Het spijt me", zegt Yoko. "Jij ging zwijgen?", vraagt Cedric. "Ik wou je dat niet weer aandoen", legt Yoko uit. "En jij moet hier dan maar alleen door."

Kijkers zijn erg aangeslagen door het nieuws. "Altijd dezelfde miserie", klinkt het terneergeslagen. "Cedric kan nooit eens geluk hebben. 'Familie' is zo negatief geworden, spijtig", lezen we nog. "Dit had zo'n mooi verhaal kunnen worden."

Cedric mag nu echt wel eens een mooie verhaallijn krijgen. "Eerst verliest hij 1 van de tweeling, dan zijn kind en nu weer een kind. Hoeveel ongeluk kan 1 persoon dragen? Het word tijd dat het scenario nu de andere kant opgaat om het nog geloofwaardig te houden."

@spoilerfamilie #foryou #trending #familie yoko vertelt het aan cedric.. #viral #volg #foryoupage #fyppp #fypage #goedkijken #fypシ゚viral #volgvoormeer #fyp Familie-spoilers">♬ origineel geluid - Familie-spoilers

Meer nieuws

Meer nieuws

.