Familie De Bomma over plan ‘Familie’: “Hebben ze achter mijn rug bedisseld”
PMN
De Bomma over plan ‘Familie’: “Hebben ze achter mijn rug bedisseld”
Foto: VTM

Annie Geeraerts speelt al jaren de rol van de bomma in ‘Familie’. De 95-jarige actrice is in de wolken met de plannen van de makers.

Familie viert dit seizoen niet alleen z’n 30ste verjaardag. Nu dinsdag 26 april staat de teller van de langstlopende soap van het land op maar liefst 7.000 afleveringen. 

En al 7.000 afleveringen lang staat één leading lady aan het hoofd van de warmste Familie: Anna Dierckx, aka De Bomma. Zij wordt speciaal voor de gelegenheid door haar familie en entourage in de bloemetjes gezet met een exclusief kookboek. 

In ‘Het kookboek van De Bomma’ bundelen de personages hun 60 favoriete recepten, die ze speciaal voor ‘hun’ Bomma hebben uitgekozen. Het kookboek is vanaf vandaag te koop via vtmshop.be en vanaf dinsdag 26 april in de dagbladhandel.

“Familiefeesten, samen gezellig tafelen, dat is voor mij puur geluk”, zegt De Bomma (Annie Geeraerts, 95), in het boek. “De verrassing die de familie nu achter mijn rug heeft bedisseld, betekent dus echt enorm veel voor mij. Met mij en mijn familie, de Van den Bossches, is het allemaal begonnen.” 

“Ondertussen is er heel wat volk bijgekomen: kinderen, kleinkinderen, vrienden, collega's,... Al die lieve mensen hebben hun lievelingsgerechten gebundeld, voor mij. Het zijn niet gewoon wat recepten bijeen, het zijn onze mooiste momenten en herinneringen samen in één boek.” 

“Ieder die me nauw aan het hart ligt, heeft zijn of haar lievelingsgerecht hier achtergelaten. Een schoner cadeau kon ik mij niet wensen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.