Familie Dan toch? 'Schokkende beelden uit seizoensfinale lijken na meer dan 20 jaar afscheid van dit 'Familie'-personage aan te kondigen'
COS
Dan toch? 'Schokkende beelden uit seizoensfinale lijken na meer dan 20 jaar afscheid van dit 'Familie'-personage aan te kondigen'
Foto: VTM

Vrijdag kunnen we met z'n allen naar de seizoensfinale van 'Familie' kijken. Wie niet kon wachten, kon woensdag terecht in Kinepolis voor een unieke viewparty met een groot deel van de cast.

Wie ook aanwezig waren op het evenement in Kinepolis waren Caroline Maes (Mieke), Jo Hens (Niko) en Tinne Ceuppens (Sam). Zij blijken een groot aandeel te hebben in de seizoensfinale.

Deze week zagen we dat Mieke erachter komt dat Sam niet drie maar negen weken zwanger is. Ze komt te weten dat Niko haar bedrogen heeft na zijn overwinningsmatch.

In de seizoensfinale mogen we ons volgens kijkers verwachten aan een verhitte discussie tussen Mieke en Sam. Na een duw van Mieke belandt Sam met haar buik tegen tafel. Sam komt recht en grijpt Mieke naar de keel om haar te wurgen. Het is de laatste keer dat we Mieke zien.

Wanneer Zjef en Rudi thuiskomen, zien ze bloed liggen. Ze bellen de politie. Sam en Niko zien we vervolgens samen in de auto. Een politieagent op de motor wil hen doen stoppen. Niko geeft op aanraden van Sam plankgas. Kijkers vragen zich af of Mieke misschien in de koffer zit.

Eerder werd al gevreesd dat Caroline Maes, die al sinds 2002 in de huid van Mieke kruipt, uit 'Familie' zou stappen. Ze verscheen plots immers met een compleet nieuwe look. Nemen we straks afscheid van een Van den Bossche?

Meer nieuws

Meer nieuws

.