Creative producer van ‘Familie’ na seizoensfinale: “Dan onthullen we de antwoorden op al jullie vragen”
PMN
Creative producer van ‘Familie’ na seizoensfinale: “Dan onthullen we de antwoorden op al jullie vragen”
Foto: VTM

Gisteren was er de seizoensfinale van ‘Familie’. Die eindigde met een vooruitblik naar de midseasonfinale. Dat gebeurde nog nooit eerder.

Er was geen bomaanslag tijdens de familiereünie. Bertje zag net zijn dochter Louise binnenkomen en deactiveerde meteen de bom. Hij ziet zijn dochter graag en wil haar niet dood.

De seizoensfinale eindigde met een preview voor de midseasonfinale. Daar dreigt het wel een bloedbad te worden. Creative producer Wim Feyaerts geeft wat meer uitleg.

Alle antwoorden over seizoensfinale kom je in januari te weten tijdens midseasonfinale

“Hoewel Joris er niet in geslaagd is zijn duivelse plan uit te voeren, lijkt het gevaar nog niet geweken. Het beeld wordt zwart, maar dan volgt er een verrassende en unieke vooruitblik naar wat komen gaat, en dat met een exacte datum: 3 januari”, legt Wim uit.

“In deze flashforward zien we een apocalyptisch beeld van een mogelijke explosie, waarbij Mieke, gehuld in een bebloed trouwkleed, neerstuikt. Dit beeld zal ongetwijfeld nog meer vragen oproepen bij onze kijkers.”

“Wat betekent deze explosieve vooruitblik? Zal Joris zijn plan alsnog weten uit te voeren? En welke rol spelen Mieke en de familie in dit alles? De antwoorden op deze brandende vragen worden begin januari onthuld.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.