Familie Charlotte Sieben licht een tipje van de sluier op over seizoenfinale 'Familie': "Eigenlijk echt een goeie tip"
COS
Charlotte Sieben licht een tipje van de sluier op over seizoenfinale 'Familie': "Eigenlijk echt een goeie tip"
Foto: VTM

Het is voor 'Familie'-fans uitkijken naar de seizoensfinale van volgende week. Op woensdag kunnen fans de seizoensfinale al op groot scherm zien in Kinepolis Antwerpen.

Ook voor Charlotte Sieben, die als sinds mei 2021 gestalte geeft aan Louise Van den Bossche, is het uitkijken naar de seizoensfinale van 'Familie'. "Het gaat van alles worden in de seizoensfinale", klinkt het mysterieus bij Charlotte op MNM.

Natuurlijk mag ze nog niet al te veel zeggen. Robin Keyaert probeert toch iets los te krijgen. Of het met vuur is? "Het is niet met vuur", zegt Charlotte. Met water dan? "Het is wel met water." Is het met lucht? "Er is ook wel wat lucht." Is het met aarde? "Het is ook wel met een beetje aarde, ja."

"De seizoensfinale van 'Avatar'", lacht Robin. "Weet je wat grappig is, jij zegt hier dingen en ik antwoord zo wat rare dingen, maar als je de seizoensfinale zou zien, dan zou je zeggen: het is echt met al die dingen. Je hebt eigenlijk echt een goeie tip gegeven. Het is echt met de elementen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.