Familie Caroline Maes reageert na geruchten over 'Familie'-exit: "Inderdaad grote veranderingen op komst"
COS
Caroline Maes reageert na geruchten over 'Familie'-exit: "Inderdaad grote veranderingen op komst"
Foto: VTM

Voor 'Familie'-fans is het weer even afkicken. Pas binnen twee maanden komen ze het vervolg op de spannende seizoensfinale te weten.

Enerzijds was er de verhaallijn rond Koens moeder Elena die tot een climax kwam. Zal Véronique (Sandrine André) Cédric (Yanni Bourguignon) en Lars (Kürt Rogiers) op tijd kunnen bevrijden uit de kisten? Anderzijds was er ook een grote verhaallijn weggelegd voor Mieke (Caroline Maes).

Mieke is er net achtergekomen dat Niko (Jo Hens) haar heeft bedrogen met Sam (Tinne Ceuppens). Het kwam tot een fysieke discussie. Niko en Sam zagen we met de wagen op de vlucht van een politiemotor. Fans vrezen dat er iets met Mieke gebeurd is.

Wat de geruchten alleen maar heeft aangewakkerd, is de nieuwe look waarmee Caroline recent verscheen. Het verleden heeft ons geleerd dat een acteur met een nieuwe look het einde bij 'Familie' kan betekenen. Denk maar aan Vincent Banic of Maxime De Winne.

"Ik wilde al langer een ander kapsel", legt Caroline uit in Dag Allemaal. "Nu was er de gelegenheid bij 'Familie' om het te doen." De actrice is op de hoogte van de geruchten. "Ik mag niets zeggen, maar er zijn inderdaad grote veranderingen op komst."

Meer nieuws

Meer nieuws

.