CAMILLE zorgt voor nieuwe begingeneriek 'Familie': "Ik voel me vereerd!"
COS
CAMILLE zorgt voor nieuwe begingeneriek 'Familie': "Ik voel me vereerd!"
Foto: VTM

Camille Dhont bracht de afgelopen weken veel tijd in de opnamestudio. Daar blijkt ze nu iets heel bijzonders te hebben opgenomen.

"Aan de kleur van jouw stem weet ik wie jij bent." Met die woorden opent binnenkort elke aflevering van het nieuwe 'Familie'-seizoen. De populaire dagelijkse reeks krijgt na de zomer immers een fonkelnieuwe begingeneriek, met nieuwe beelden én een nieuwe beginsong.

Daarvoor strikten de makers niemand minder dan CAMILLE. Dé hitsensatie van het moment zong de nieuwe generiek in, een poppy nummer dat ze zelf mee schreef. De song heet 'Kleur' en staat ook integraal op het album dat CAMILLE eind augustus uitbrengt.

"Ik voel me vereerd dat de makers van 'Familie' een liedje van mijn nieuwe album gekozen hebben om de kijkers elke dag mee in de juiste 'Familie'-sfeer te brengen", klinkt het enthousiast bij CAMILLE.

"Toen ze me dit vroegen, voelde het ook meteen goed aan en ik kan niet wachten om de song binnenkort te horen aan het begin van elke aflevering. En natuurlijk ook om het nummer live te spelen voor duizenden mensen op het 30 jaar Familie Feest in de Lotto Arena. Zin in!"

De gloednieuwe generiek wordt bij de start van het 32ste 'Familie'-seizoen losgelaten op de kijkers. Wanneer het nieuwe seizoen precies van start gaat bij VTM wordt later bekendgemaakt.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.