Annie Geeraerts onzeker over toekomst bij ‘Familie’: “Trek me op aan mooie momenten in afgelopen dertig jaar”

door: COS
Afbeelding bron: VTM

Annie Geeraerts zal nog in enkele scènes te zien zijn aan de start van het dertigste seizoen van ‘Familie’. Daarna zal ze even uit het beeld verdwijnen.

Annie Geeraerts, die begin augustus 94 jaar werd, zal als ‘de bomma’ in ‘Familie’ een lange tijd niet te zien zijn in de reeks. “Ik heb eventjes gedacht dat er door corona een definitieve streep onder mijn carrière was getrokken”, geeft Annie toe in Gazet Van Antwerpen. “Maar bij ‘Familie’ bleek daar nooit aan gedacht.”

Annie heeft wel schrik om besmet te raken met het coronavirus. “Ik zie enkel mijn dochter, schoonzoon, mijn broer en zijn vrouw. Zelfs op mijn verjaardag zijn de kleinkinderen niet over de vloer geweest”, vertelt ze. Zelf ging ze ook niet veel buitenshuis. “Het mocht niet van mijn dochter. Die was daar strikt in.”

Deze week staat Annie weer op de set om enkele scènes op te nemen. Ze probeert positief te denken, maar terugkeren naar het oude lijkt volgens haar een utopie. “Mocht het niet meer mogelijk zijn om nog in ‘Familie’ te spelen, dan zal ik me optrekken aan de mooie momenten die dertig jaar lang voorbijkwamen.”