Familie Annie Geeraerts enorm geraakt door wat ze te horen krijgt van 'Familie'-kijkers
COS
Annie Geeraerts enorm geraakt door wat ze te horen krijgt van 'Familie'-kijkers
Foto: VTM/Medialaan

Annie Geeraerts is als de 'Bomma' in 'Familie' de oudste soapactrice. Samen met Ray Verhaeghe, die Albert speelt, is ze oudste soapkoppel ter wereld.

Annie Geeraerts, die deze week 97 werd, denkt er nog lang niet aan om te stoppen met 'Familie'. Integendeel zelfs. Vorig jaar besloot ze zelfs te gaan klagen bij de makers van 'Familie', omdat haar scènes en de hoeveelheid ervan niet meer de moeite waren.

De makers van 'Familie' beloofden dat ze er wat aan zouden doen en ze hebben woord gehouden. Het aandeel van de bomma en Albert is weer toegenomen. Ze duiken vaker op en krijgen ook interessantere verhaallijnen om hun tanden in te zetten.

Dat de bomma en Albert nog steeds populair zijn bij de 'Familie'-kijkers, merkt Annie nog elke dag. "Op straat word ik voortdurend aangesproken", vertelt Annie aan Het Laatste Nieuws. "Dat verwondert me, want ik heb al vaak gedacht: 'De mensen zullen me nu wel beu zijn en hopen dat die oude madam eindelijk eens stopt'."

Dat blijkt echter helemaal niet zo te zijn. "Wildvreemden klampen me op straat aan en overladen me met complimenten en schouderklopjes. Zalig. Ik hou er ook van als ze me zeggen dat ze ook zo'n bomma zouden willen hebben. Dan voel me ik gewaardeerd en oprecht blij", aldus Annie Geeraerts.

Meer nieuws

Meer nieuws

.