Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe doen opvallende onthulling over schok in ‘Familie’

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

De emmer van Albert is nu echt overgelopen: hij wil scheiden van Anna. Voor de ‘Familie’-kijkers en de acteurs zelf was het een grote schok.

“Toen we voor het eerst hoorden wat de schrijvers met ons van plan waren, moest ik toch even slikken”, geeft Ray Verhaeghe toe in Dag Allemaal. “Albert die wil scheiden? Wat een idee! Nee, dit had ik echt niet verwacht.”

“Ik moest eerst zelfs lachen omdat ik het niet geloofde”, vult Annie Geeraerts aan. “En dan te bedenken dat wij de aanzet zelf gegeven hebben.”

Relatie bijschaven

“Zoals alle acteurs hebben Annie en ik regelmatig een gesprek met de schrijvers over verhaallijnen”, legt Ray uit. “De laatste keer suggereerden we dat het misschien tijd werd om de relatie van Anna en Albert wat bij te schaven.”

“Volgens ons klopte het niet meer dat de Bomma zo nors en kwaad bleef, terwijl Albert als een schoothondje achter haar aan bleef lopen”, vervolgt hij. “De schrijvers hadden beloofd met onze suggestie rekening te houden. Maar van deze oplossing zijn we toch wat geschrokken.”