Familie Annie Geeraerts doet sombere uitspraak over 'Familie': "Dan moet ik er een punt achter zetten"
COS
Annie Geeraerts doet sombere uitspraak over 'Familie': "Dan moet ik er een punt achter zetten"
Foto: VTM/Medialaan

Fans van 'Familie' moeten nog maar even wachten voor het nieuwe seizoen van start gaat. Op maandag 28 augustus zien we eindelijke de ontknoping van de spannende seizoensfinale.

Wat 'Familie'-fans komend seizoen mogen verwachten is nog koffiedik kijken. Een ding staat wel al vast: Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe zullen weer wat meer te zien zijn als Anna en Albert. Dat hebben de acteurs, intussen allebei 97 jaar, te horen gekregen van de makers.

Vorig jaar nog vreesde Annie dat haar rol uitgespeeld was. Ze merkte dat haar scènes en de hoeveelheid ervan niet meer de moeite waren. "Ik heb daarover geklaagd bij de makers en die hebben me toen beloofd om daar wat aan te doen. Ze hebben woord gehouden", zei Annie onlangs aan Het Laatste Nieuws.

Annie speelt al sinds de eerste 'Familie'-aflevering in 1991 de rol van de Bomma. Tegenwoordig wordt ze telkens thuis opgehaald en afgezet als ze een opnamedag heeft. "Dat moet ook. Anders zou ik dit werk niet meer kunnen doen", zegt ze in Dag Allemaal. "Maar zoals ik me nu voel, hoop ik dat ik nog een tijd kan meegaan bij 'Familie'."

"Van 1947, toen ik als actrice begonnen ben, tot nu heb ik mijn acteerwerk met veel liefde gedaan. Da's een stimulans om verder te doen", zegt ze. Ook bij 'Familie', waar ze nu zo'n twee à vier draaidagen per maand heeft. "Maar als ik voel dat het niet meer gaat, of te lastig wordt, dan moet ik er een punt achter zetten", besluit ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.