Familie "Als dit de verhaallijn is, dan zijn het de 'Familie'-schrijvers die ontslagen moeten worden"
COS

De makers van 'Familie' maken zich niet populair bij de trouwe kijkers van de reeks. Het nakende vertrek van verschillende personages stoot de kijkers tegen de borst.

Peter Bulckaen liet zich recent bij Showbizzsite ontvallen dat er vijf ontslagen zijn gevallen bij 'Familie'. Nu zou het naast Gunther Levi, Martine Jonckheere, Ludo Hellinx en Hilde Van haesendonck gaan om Marianne Devriese die Iris speelt.

Of de makers haar er daadwerkelijk uitschrijven en hoe dat zal gebeuren, is onduidelijk. "Iris kan de bevalling niet aan en sterft, Peter is er kapot van en vertrekt samen met zijn moeder naar Frankrijk", voorspelt een kijker op Facebook.

De doodsteek

"Als dit de verhaallijn is, dan zijn het de schrijvers die ontslagen moeten worden", klinkt het resoluut. "Was te verwachten, haar rol bij het bedrijf was nog de enige link. En we weten hoe de schrijvers omgaan met baby's, enkel Hanne ontsnapte eraan."

"Waar zijn ze mee bezig. Al de goede acteurs weg voor de jongere generatie. Ik denk dat ze veel kijkers gaan verliezen", klinkt het verder. "Als dit waar is, zou dit weleens de doodsteek voor 'Familie' kunnen zijn", vreest iemand.

Meer nieuws

Meer nieuws

.