Familie Alle 'Familie'-kijkers hebben hetzelfde te zeggen over Cyra Gwynth, die Yoko speelt
COS
Alle 'Familie'-kijkers hebben hetzelfde te zeggen over Cyra Gwynth, die Yoko speelt
Foto: VTM

Eind november maakte Cyra Gwynth haar intrede in 'Familie'. Ze kruipt nu al meer dan een halfjaar in de huid van Yoko, de dochter van Vanessa.

Terwijl sommige andere nieuwe jonge personages de 'Familie'-kijkers vaak niet kunnen bekoren, is dat bij Yoko absoluut niet het geval. Op fanpagina's van 'Familie' is geen slecht woord over Cyra Gwynth te vinden.

"Een pracht van een vrouw", klinkt het. "Ze speelt haar rol heel goed", lezen we nog. "Ze doet dat super, ik ben fan", laat nog een kijker weten. "Ik zie ze graag bezig, top" en "Mijn favoriet" lezen we verder.

"Is echt een grote aanwinst voor 'Familie'", vindt een kijker. "Een mooie, toffe, leuke meid. Past zo goed in 'Familie'", zegt nog iemand. "Een toppertje, van mij mag ze in 'Familie' blijven", besluit een fan.

"Ze brengt wat sfeer in de serie, vind ik wel leuk. Doe zo voort", laat nog iemand weten. "Ze brengt leven in de brouwerij. Top!", zegt een ander. "Dat Yoko maar lang in 'Familie' mag blijven." En: "Echt een goede aanwinst. Een vrolijke en toffe madam!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.