Familie Actrice Idalie Samad verklapt het al na het vertrek van Bahar in ‘Familie’
COS
Actrice Idalie Samad verklapt het al na het vertrek van Bahar in ‘Familie’
Foto: VTM

Deze week moesten de ‘Familie’-kijkers alweer afscheid nemen van een geliefd personage. Idalie Samad, die Bahar speelde, verlaat de reeks.

Ook Daphne Paelinck is niet te spreken over de aangekondigde besparingen in de cultuursector. De actrice, die in ‘Thuis’ de rol speelde van Christine, vindt het onbegrijpelijk dat er alweer op cultuur bespaard wordt terwijl goedbetaalde politici buiten schot blijven. Ze kroop in haar pen op Instagram.

“Helaas weer een zwarte dag voor de culturele sector, nogmaals getroffen door besparingen dankzij minister Jan Jambon. Misschien moeten we de ogen eens openen en beseffen dat we in een verkeerd potje aan het roeren zijn? Ik weet niet hoe met u zit, maar wie kan er maandelijks 15.000 euro netto op zijn/haar rekening plaatsen? Misschien hoog tijd om de besparingen naar de politici te trekken want jullie loon is pas absurd”, schrijft ze.

“We hebben een minister voor alles, maar misschien hebben we gewoon nood aan enkele goede ministers die weten waar ze mee bezig zijn. Minister Jam Jambon was op voorhand al een absurd gegeven als minister van Cultuur. Schoenmaker, blijf bij je leest!”

Hypocrisie

“Vrienden/collega’s van mij worden getroffen, mensen die HARD werken voor weinig geld, maar wel vanuit hun HART en hun passie", schrijft de actrice ook nog. "Het klopt dat er inderdaad artiesten zijn die 6.000 euro per show verdienen. Laat dat dan degenen zijn die slechts inboeten met 3%… 6.000 euro PER SHOW?! Moeten bepaalde gezelschappen amper inboeten omdat ze wél de ‘internationale uitstraling’ dragen en goed zijn voor je ego, meneer Jambon? Hypocrisie ten top.”

“Ik ben geen politieker, dus aan mij zullen ze geen gehoor geven. Met ONS zullen ze geen gesprek aangaan. Leve België. Leve de democratie. Een trieste Vlaming”, klinkt het, al eindigt ze met een positieve noot. “Ik ben blij dat ik mijn job iedere dag met veel liefde mag uitvoeren”.

Meer nieuws

Meer nieuws

.