Actrice Annie Geeraerts doet opvallende onthulling over 'Familie'-makers: "Hebben me dat beloofd"
LHX
Actrice Annie Geeraerts doet opvallende onthulling over 'Familie'-makers: "Hebben me dat beloofd"
Foto: VTM

Al sinds jaar en dag speelt Annie Geeraerts de rol van 'de Bomma' in 'Familie'. Vandaag heeft ze iets bijzonders te vieren: ze is jarig.

Feest voor Annie Geeraerts: ze wordt 97 jaar. Dat wordt uitgebreid gevierd. Zondag is ze uit eten geweest met de familie, maandag is haar broer op bezoek geweest en vandaag gaan ze nóg eens op restaurant.

Met haar 97 jaar is ze veruit de oudste soapactrice van Vlaanderen. En als het aan haar ligt, blijft ze dat nog zo lang mogelijk doen. 

Zo'n jaar geleden vreesde ze echter voor haar rol, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. Ze had het gevoel dat ze geen interessante scènes meer kreeg en dat het einde nabij was.

Ze stond echter op haar strepen en deed haar beklag bij de makers. Die bleken verrassend veel begrip te hebben voor haar situatie.

"Ze hebben me toen beloofd om daar wat aan te doen. Ze hebben woord gehouden", klinkt het bij Annie. "Het aandeel van de Bomma en Albert is sindsien weer toegenomen. We duiken niet alleen vaker op, maar ook in interessantere verhaallijnen." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.