Aaron Blommaert ziet wat zijn rol van Raven doet met mensen: “Beschouw ik als een compliment”

door: PMN
Raven - familie
Afbeelding bron: VTM

Aaron Blommaert die nu Raven, de zoon van Kürt Rogiers, speelt in Familie, stond al heel vroeg in de media. Hij deed op zijn tiende al mee aan Junior Eurosong. Ondertussen is hij 18 jaar en heeft zijn eigen band BOBBY en gaat voor de radio werken. Wat mogen we nog verwachten van deze getalenteerde jongeman?
 

Aaron deed mee aan verschillende projecten zoals Junior Eurosong, The Voice Kids, speelde mee in de Ketnet musical 'Kadanza' en maakte deel uit van CoolKids. Hebben al deze projecten invloed gehad op je puberteit?
“Ik zat al heel vroeg in mijn puberteit. Toen ik tien jaar was, kwam ik voor het eerst op tv omdat ik meedeed aan Junior Eurosong. Ik had op die leeftijd al contact met 16-jarigen, waardoor ik sneller volwassener werd. Omdat ik al op jonge leeftijd in contact kwam met de media, besefte ik al vroeg dat ik mijn eigen weg moest afleggen en mezelf blijven in het showbizz-circuit.” 

“Ik ben ook iemand die alles in het leven werk of privé gerelateerd, drie keer zal overdenken in plaats van roekeloos en impulsief aan iets te beginnen. Het resultaat is dat ik gedreven ben in alles wat ik onderneem en ervoor wil gaan.”

Krijg je wel eens liefdesverklaringen?
“Ik krijg van heel veel meisjes liefdesverklaringen en evengoed van jongens. Iets wat ik totaal niet erg vind. Ik speel in Familie ook wel een personage dat wel wat aandacht krijgt.  Raven is niet zo goed te definiëren door wat hij doet. Ik merk ook dat de manier waarop ik Raven neerzet, mensen triggert. Wat ik eigenlijk als een groot compliment beschouw voor mezelf.”

Je zingt in de boysband BOBBY, je acteert bij Familie en nu ga je ook voor de radio werken. Is dat allemaal nog te combineren?
“Momenteel is het sowieso makkelijk om al de verschillende projecten te combineren. Mijn sociaal leven staat door de coronamaatregelen toch op een laag pitje. Ik heb er ook geen probleem mee om veel te werken. Van mij mag er zelfs nog extra werk bijkomen. Stilzitten is niet echt iets voor mij.”

Wat zou je nog willen bereiken? Waar droom je van?
“Voor mij is de toekomst ‘The sky is the limit’. Ik probeer de juiste keuzes te maken en ben ook heel ambitieus. Met BOBBY, onze muziekband, op een scoutsfuif spelen is oké, maar ik durf ook dromen van grote podia. Ik ben nog jong en alles is nog mogelijk.”

“Ik ben dan ook enorm dankbaar voor de kansen die mensen me momenteel geven. Om van alles eens te kunnen proeven zo vroeg in mijn leven.”