Familie Aaron Blommaert verklapt het al over het vervolg voor Raven in 'Familie'
COS
Aaron Blommaert verklapt het al over het vervolg voor Raven in 'Familie'
Foto: VTM

Aaron Blommaert kruipt al sinds 2020 in de huid van Raven in 'Familie'. Van de artistieke brave jongen bleef aan het einde van het afgelopen seizoen nog maar weinig over.

Het gaat hard voor Aaron Blommaert. Na zijn overwinning in 'The Masked Singer' presenteert hij binnenkort 'The Voice Kids' op VTM. Daarnaast doet zijn debuutsingle 'Zonde' het erg goed. Op de set van 'Familie' kreeg hij deze maand te horen dat hij genomineerd is voor 'Zomerhit'.

Bij 'Familie' hebben de cast en crew momenteel even zomerpauze. Midden augustus vliegen ze er al terug in voor het 33ste seizoen van de VTM-reeks. Aarons personage Raven maakte zich de laatste weken van het 32ste seizoen niet al te sympathiek. Zo raakte hij aan de drugs en bedroog hij Louise met Jill.

"Je moet als je een personage speelt altijd geloven in je personage. En het doel heiligt de middelen. En ik vind dat Raven geen recht heeft om iemand te bedriegen of iemand in 't zak te zetten. Maar voor ziijn eigen bestwil moet hij even door het slijk gaan", zegt Aaron aan HLN Showbits.

"Soms moet je diep vallen voor je terug hoog kan eindigen", bedenkt de acteur zich. Maar hoelang zal dat nog duren? Daar mag Aaron natuurlijk niet al te veel over kwijt. "Ik kan alleen teasen dat... Mensen gaan mij even niet zo graag zien, denk ik", besluit hij. Raven zal dus nog niet meteen van het foute pad af komen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.