Aaron Blommaert spreekt klare taal over zijn exit bij 'Familie'
LHX
Aaron Blommaert spreekt klare taal over zijn exit bij 'Familie'
Foto: VTM

In de meest recente aflevering van de podcast 'Frietcast' is Aaron Blommaert te gast. Hij heeft het onder meer over zijn job bij 'Familie'.

Als Raven is Aaron Blommaert echt al een vaste waarde geworden in 'Familie'. Toch is hij zich er goed van bewust dat zijn job bij de soap eindig is.

"Iedereen heeft een contract, hé", zegt hij daarover in 'Frietcast'. "Ik weet dat bijvoorbeeld Kürt Rogiers een contract heeft tot 2025 of 2026, en dan moet dat herbekeken worden."

En hoe zit het met hemzelf? "Ik heb voor mezelf de regel: als ik op een dag opsta en zeg: 'Het is gedaan', dan ga ik direct naar het bureau en ga ik het zeggen. Dat wil niet zeggen dat ik die dag ook stop, want je hebt een verantwoordelijkheid, maar dan wil ik wel dat er wordt gekeken naar een exit."

Wanneer die dag zal komen, weet hij op dit moment nog niet, maar hij weet wel dat hij zich niet wil verbranden aan zijn personage. "Natuurlijk ben ik daarmee bezig", klinkt het.

"Het is voor mij het begin van mijn carrière. Ik wil vooral zien dat het iets is waar ik heel trots op kan zijn, maar ik kan niet zeggen dat ik dat voor de rest van mijn leven ga doen. Dat denk ik niet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.