Aaron Blommaert geeft eindelijk iets prijs over zijn liefdesleven: "Mijn favoriete persoon"
LHX
Aaron Blommaert geeft eindelijk iets prijs over zijn liefdesleven: "Mijn favoriete persoon"
Foto: VTM

Er is al heel wat gespeculeerd over het liefdesleven van Aaron Blommaert, maar hij weigert steevast om erop in te gaan. Nu geeft hij voor het eerst tóch iets prijs.

"Ik zit in een periode van m'n leven waarin de dingen heel snel evolueren en daarom zal ik ook nooit uitweiden over mijn eventuele relatie. Dat is één van de weinige dingen die ik voor mezelf hou", zegt Aaron Blommaert in een interview met Het Laatste Nieuws.

Hij heeft dan ook nog nooit openlijk over zijn liefdesleven gesproken. Zelfs in de periode dat er geruchten rondgingen over hem en Gloria Monserez, hield hij de lippen stijf op elkaar.

Toch geeft hij nu wél iets prijs: er is iemand die hij "mijn favoriete persoon" noemt, en het is een 'zij'. "Dat is iemand die alles voor mij doet, maar ik noem haar naam niet, want ze wil buiten de picture blijven", zegt hij.

Het is duidelijk dat het meisje in kwestie hem erg gelukkig maakt. Als hij nog maar ziet dat hij een bericht heeft van haar, wordt hij al blij. "Iedereen die erbij zit, heeft dat dan aan mij gezien", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.