Aaron Blommaert doet onthulling: Dit is zijn BV-crush
LHX
Aaron Blommaert doet onthulling: Dit is zijn BV-crush
Foto: VTM

Aaron Blommaert, die Raven speelt in 'Familie', was onlangs te gast in de podcast '22 minuten stomme vragen'. Daar kwamen we heel wat over hem te weten.

"Op wie ben je stiekem verliefd?", luidt een van de vragen die Aaron Blommaert voorgeschoteld krijgt. Daar heeft hij wel een antwoord op.

"Ik heb denk ik nog nooit een moment in mijn leven gehad waarop ik niet verliefd ben", zegt hij. "Een crush heb ik eigenlijk altijd."

Wie die crushes dan wel zijn? "Harry Styles is een vierentwintig-op-zeven-crush. Ook wel Margot Robbie, maar dat is zo een klassieker, hé", klinkt het.

In Vlaanderen vindt hij het moeilijker om iemand op te noemen. "Nu moet ik opletten met wat ik zeg. Je weet nooit dat je die mensen eens tegenkomt...", twijfelt hij.

Uiteindelijk heeft hij dan toch iemand in gedachten. "Als kind had ik het wel voor Sandrine André", zegt hij. Opvallend, want de veel oudere Sandrine speelt zijn stiefmoeder in 'Familie'. "Nu ben ik echt rare dingen aan het zeggen", beseft Aaron. "Maar ze kent mij, dus ze gaat dat grappig vinden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.