Aaron Blommaert doet ongelooflijk geheim over Kürt Rogiers en 'Familie' uit de doeken
COS
Aaron Blommaert doet ongelooflijk geheim over Kürt Rogiers en 'Familie' uit de doeken
Foto: VTM

Het is stilaan aftellen naar de seizoensfinale van 'Familie'. Daarin lijkt opnieuw een grote rol weggelegd te zijn voor Véronique, het personage vertolkt door Sandrine André.

Sinds 2020 speelt Aaron Blommaert de rol van Raven in 'Familie'. Hij is de zoon van Lars, het personage van Kürt Rogiers. Aaron en Kürt blijken samen een pact te hebben gesloten. 

"We liepen ergens op een prachtige locatie twee jaar geleden. Een mooie tuin, in Kalmthout. En daar hebben wij Het Pact van Kalmthout gezworen met elkaar", verklapt Kürt op MNM. "Ons geheim, niemand kent het." Tot nu...

"Vergeef mij Kürt, ik ga het toch gewoon vertellen", zegt Aaron. "Het Pact van Kalmthout gaat eigenlijk over wanneer de ene stopt met acteren in de reeks 'Familie', dan stopt de andere ook."

"Kürt zit er al iets langer in dan ik. Het is nu zijn zevende jaar al, voor mij is het mijn derde jaar. Voor hetzelfde geld zegt hij nu: ik stop en denk ik: ik wil nog niet stoppen." Maar hij heeft natuurlijk een pact gesloten. "En ik hou mij wel graag aan beloftes", bedenkt Aaron zich.

"Toch efkes verschieten….. zou dit gevolgen kunnen hebben voor de seizoensfinale", klinkt het onheilspellend bij Sandrine André in de reacties.

https://www.instagram.com/p/CtG0o32MlI1/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Meer nieuws

Meer nieuws

.