''Zomerhit' gaat na deze aankondiging nog meer de concurrentie met 'Tien Om Te Zien' aan'
COS
''Zomerhit' gaat na deze aankondiging nog meer de concurrentie met 'Tien Om Te Zien' aan'
Foto: VRT/Sofie Silbermann

Aan muziek geen gebrek deze zomer. Binnenkort gaan de opnames voor zowel 'Zomerhit' op Eén als 'Tien Om Te Zien' op VTM van start.

Eerder kondigde VTM al aan dat Willy Sommers en Anne De Baetzelier opnieuw versterking zouden krijgen van Laura Tesoro en Aaron Blommaert bij 'Tien Om Te Zien'. Er werden ook alvast wat namen gelost zoals Metejoor & Snelle, Regi & Emma Heesters, Niels Destadsbader en Pommelien Thijs.

Naast toppers van eigen bodem zal 'Tien Om Te Zien' op 26 juli ook al een eerste grote internationale artiest ontvangen. Niemand minder dan Sam Ryder, die tweede werd op het Eurovisiesongfestival, zal zijn hit 'SPACE MAN' komen zingen in Westende.

Fans zullen Sam echter twee keer aan het werk kunnen zien in België, want hij tekent ook present voor 'Zomerhit'. Dit jaar zal 'Zomerhit' een 6-delige reeks worden en zullen ook buitenlandse grote namen afzakken naar de kust.

Naast Sam Ryder zullen ook de Nederlandse S10 en Vengaboys passeren bij 'Zomerhit'. Het programma gaat met de toevoeging van internationale artiesten aan de line-up nu nóg meer de concurrentie aan met 'Tien Om Te Zien'.

https://www.instagram.com/p/Cfq34dSMg76/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.