Zita Wauters na 'Zomerhit' exclusief aan de slag voor VRT 1? Dit verrassende antwoord heeft ze klaar
COS
Zita Wauters na 'Zomerhit' exclusief aan de slag voor VRT 1? Dit verrassende antwoord heeft ze klaar
Foto: MRO

Zita Wauters studeerde in juni af aan het secundair onderwijs. Ze heeft misschien wel een van de leukste vakantiejobs beet bij 'Zomerhit'.

Zita Wauters is geen onbekende. Enerzijds heeft ze met Koen Wauters en Valerie De Booser bekende ouders, maar anderzijds was Zita de afgelopen jaren vaak op Ketnet te zien met verschillende projecten. Ze acteerde ook in de film 'Niet Schieten'.

Het afgelopen jaar werd Zita in de VRT Academy klaargestoomd om aan de slag te gaan in de media. De VRT zag meteen een groot talent voor zich en twijfelde niet om Zita een job aan te bieden. Voor 'Zomerhit' zorgt ze voor alle online content.

Zita werkt nu voor de VRT, maar van een exclusiviteitscontract - zoals vader Koen er eentje heeft bij VTM - is er geen sprake. Voorlopig toch niet. Of Zita's toekomst bij de openbare omroep ligt? "Er is echt geen masterplan, hoor", zegt ze in Story.

"Ik ga gewoon zien wat er op mijn pad komt. Voor mij werkt het niet als ik mijn leven te hard uitstippel, ik ga gewoon met de flow mee en de dag dat ik het niet meer leuk vind, stop ik. Mijn ouders hebben me zeker niet gepusht", benadrukt ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.