Zijn Niels Destadsbader en Siska Schoeters dan toch een koppel? Siska geeft zelf antwoord
COS
Zijn Niels Destadsbader en Siska Schoeters dan toch een koppel? Siska geeft zelf antwoord
Foto: VRT

Siska Schoeters heeft een drukke zomer achter de rug. Zo presenteerde ze het zesdelige 'Zomerhit'-programma en presenteerde ze 'Meer Zomer' op de radio.

Bij de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen' kreeg Siska Schoeters de vraag wat de gekste roddel is die ooit over haar verspreid is. "Er gaan veel roddels over mij rond", zegt Siska. "De beste roddel is natuurlijk dat ik iets had met Niels Destadsbader. Dat vond ik wel goed."

"Ik snap wel vanwaar dat komt natuurlijk. Wij waren superclose, heel de tijd samen. Wij hebben heel de zomer samen gewerkt. En wij zijn ook heel friemelig bij elkaar. Als Niels en ik elkaar zien, wij hangen heel de tijd aan elkaar, maar wij viben zotgoed."

Niels lacht er ook altijd een beetje mee. "Ik heb echt gezegd: 'Het gaat niet gebeuren.' En hij weet dat ook wel", besluit Siska. Het zijn vooral Siska's vriendinnen die de vraag over Siska en Niels krijgen. 'Zijt ge zot', reageren ze dan. 

"I love Niels, hè. Mega-, megahard, maar dat vond ik wel nog cool dat ze dat dachten. Dat zou mijne kleine kunnen zijn", aldus Siska Schoeters. Achter die relatiegeruchten hoeven we volgens Siska dus niets te zoeken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.