Eurovisiesongfestival Zijn de boeken nu al toe voor Gustaph? Showbizzwatcher vernietigend na 'Eurosong'-ramp
WVDS
Zijn de boeken nu al toe voor Gustaph? Showbizzwatcher vernietigend na 'Eurosong'-ramp
Foto: VRT

Na een spetterende liveshow van ‘Eurosong 2023’ won Gustaph met zijn nummer ‘Because of You’ heel nipt van zijn collega’s The Starlings. Zijn overwinning werd niet door alle kijkers even enthousiast onthaald. Ook enkele van de deelnemende artiesten uitten achteraf hun teleurstelling.  

Onze showbizzwatcher zag de kritiek van zowel de artiesten als de kijkers komen. Dat de televoting een ramp was, daar is natuurlijk VRT zelf verantwoordelijk voor. “Sommige fans hebben gewoon niet kunnen stemmen. Dat merkten we meteen aan de reacties op sociale media.”

Ook over het concept van ‘Eurosong’ is onze showbizzwatcher best vernietigend: “Als we naar de kijkcijfers kijken, was de liveshow het bestbekeken programma van de dag. Alleen moet de aanpak wel helemaal anders. Het hele Songclub-gegeven was echt niet boeiend genoeg.” 

“Geef ons gewoon terug een aantal weken na elkaar op zaterdag een spetterende show, waarin we de kandidaten echt leren kennen en we ze week na week zien groeien. Moet er elke week iemand afvallen, niet per se, maar dit format was echt niet entertaining genoeg.”

Wil je weten of de boeken nu al toe zijn voor Gustaph op het volgende Eurovisiesongfestival? Bekijk dan zeker wat onze showbizzwatcher over hem te zeggen heeft in de video hieronder.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.