Wim Lybaert maakt iedereen jaloers met geweldige foto's: "Zo mooi en lekker"
LHX
Wim Lybaert maakt iedereen jaloers met geweldige foto's: "Zo mooi en lekker"
Foto: VRT

Wim Lybaert is uiteraard het bekendst van zijn programma 'De Columbus', waarin hij telkens een bekend persoon mee op reis neemt in zijn bus. Deze zomer is hij te zien in een gloednieuw programma.

In 'Zomeravonden' legt Wim Lybaert elke avond iemand in de watten. Telkens maakt hij een gerecht klaar waaraan zijn gast fijne jeugdherinneringen heeft. Op die manier leren we zestien bekende gezichten wat beter kennen. De eerste aflevering wordt uitgezonden op 7 augustus.

In afwachting van de uitzendingen spendeert Wim momenteel veel van zijn tijd in zijn moestuin. Er is immers niets dat hij liever doet. Op Instagram deelt hij enkele bijzondere foto's.

Zo is hij te zien met een grote kom gigantische coeur de boeuf-tomaten in zijn handen. Ook toont hij een prachtige romanescokool en een handvol boterbonen. "Weer of geen weer, er moet geoogst worden!", schrijft hij erbij.

Zijn volgers beginnen meteen te watertanden. "Wat een mooie groenten, Wim", wordt er gereageerd. "Wat een productie." "Het ziet er allemaal overheerlijk uit." "Prachtexemplaren." "Dat ziet er zo mooi en lekker uit."

Meer nieuws

Meer nieuws

.