Wim Lybaert geeft Stephanie Planckaert belangrijk advies
PMN
Wim Lybaert geeft Stephanie Planckaert belangrijk advies
Foto: Photo News

Stephanie Planckaert is blij dat het weer wat rustiger is. Een hele zomer lang was ze in Frankrijk waar de familie glampingweekends organiseerde voor het kasteel dat ze aan het verbouwen waren.

Stephanie heeft een grote ontdekking gedaan bij zichzelf. “Rust is voor mij enorm belangrijk. Ik wist zelfs niet dat dit zo belangrijk was”, vertelt ze in het VRT1-programma ‘Zomeravonden’.

“Ik heb dat nog maar recent ontdekt. Nu kan ik daar meer de vinger opleggen, dat ik me soms overprikkeld voel of wat veel impulsen krijgen.”
(Lees verder onder de foto)

Ik heb dat nog maar recent ontdekt. Nu kan ik daar meer de vinger opleggen, dat ik me soms overprikkeld voel of wat veel impulsen krijgen

“Waarschijnlijk ben ik daar wel gevoelig aan. Ik wilde dat altijd negeren. Maar dan heb ik ontdekt: ik sluit mij precies soms wat af.”

“Als ik wat veel berichten of mails binnenkrijg op een dag, dan heb ik meer de neiging om te zeggen: Nee. Ik heb soms tijd alleen nodig, of de knop afzetten.” 

Wim Lybaert raadt haar aan om haar mobiele telefoon regelmatig in vliegmodus te zetten. Het is iets dat inderdaad wel eens zou kunnen helpen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.