VRT1 geeft de reden waarom Karl Vannieuwkerke deze zomer alle sportprogramma’s moet presenteren
PMN
VRT1 geeft de reden waarom Karl Vannieuwkerke deze zomer alle sportprogramma’s moet presenteren
Foto: Photo News

Vorig jaar kregen we een muziekzomer bij VRT1. Dit jaar overheerst de sport. De gastheer is telkens weer opnieuw Karl Vannieuwkerke.

Karl Vannieuwkerke is de presentator voor de omkadering van de matchen van het EK. Hij doet ook de omkadering van de Tour de France. Zo keert ‘Vive Le Velo’ weer terug en hij zal ook de omkadering van de Olympische Spelen aan elkaar praten.

Het is voor Karl Vannieuwkerke een heel drukke zomer. De VRT zet dus volop in op hem. Je kan hem dus maar beter graag aan het werk zien.

Sporza-hoofdredacteur Thomas Swannet legt uit waarom volop de kaart van Karl getrokken wordt. “Hij eist dat niet op”, legt hij uit aan Het Laatste Nieuws. “Het is een beslissing die we gezamenlijk genomen hebben.”

“Tess Elst, Ruben Van Gucht en Maarten Vangramberen zijn ook een hele zomer overal aanwezig, maar als gastheer is Karl met zijn ervaring en metier best uniek.” 

“Een koers-, voetbal en allround sportdier die kijkers echt kan enthousiasmeren. Hopelijk doet hij dat straks opnieuw aan de hand van zo veel mogelijk goeie Belgische resultaten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.