VRT kondigt nieuw programma aan met onder meer Dieter Coppens
PMN
VRT kondigt nieuw programma aan met onder meer Dieter Coppens
Foto: VRT1

VRT kondigt de komst van een nieuw programma aan. Het maakte het nieuws vrijdag bekend. In dat nieuwe programma zien we onder meer Dieter Coppens.

Het nieuwe VRT-programma kreeg de titel ‘Door de bomen’. Zes bekende gasten worden alleen achtergelaten in een bos. Daar zullen ze drie volle dagen en nachten moeten blijven.

De zes bekende gasten leven drie dagen en nachten ver weg van de bewoonde wereld en de virtuele wereld. Het zal voor hen een hele beproeving worden. ‘Door de bomen’ is er vanaf maandag 15 april op VRT1.

VRT geeft ook al de namen prijs van de bekende gasten die deelnemen. Dat zijn Dieter Coppens, Lynn Van Royen, Stef Bos, Frances Lefebure, Rani De Coninck en Tijs Vanneste.

Hoe ervaren deze zes bekende mensen om drie dagen en nachten alleen in een bos te vertoeven? “Amai, dit lost heel wat weerstand op”, concludeert Frances.

“Bomen zien, water voelen en de rest…weg”, zegt Stef Bos. Dieter hield dan weer zichzelf gezelschap. “Na twee dagen ben je het al gewoon om tegen je eten te praten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.