VRT-filmjournalist Ward Verrijcken overleden op jonge leeftijd

door: PMN
Ward Verrijcken
Afbeelding bron: Photonews

De VRT heeft dramatisch nieuws te melden. Het laat weten dat filmjournalist Ward Verrijkcken op erg jonge leeftijd gestorven is. Hij overleed op 47-jarige leeftijd.


 

‘Het is met enorme droefheid en een ongelofelijk gevoel van verslagenheid dat we moeten bekend maken dat onze dierbare collega Ward Verrijcken overleden is’, luidt het in een persbericht. 

‘We gaan hem en de bevlogen manier waarop hij over zijn grote passie film vertelde heel hard missen. Ward was voor de VRT 'onze man' op de rode loper, in de filmzalen, voor de interviews met de internationale en Vlaamse filmsterren... ‘

‘Altijd was hij voor tv, radio en online meteen bereid om een filmtip te geven of een anekdote te delen. We gaan Ward heel hard missen. We wensen zijn familie en dierbaren heel veel sterkte.’
 

"Medewerkers van VRT zijn erg geschrokken"

CEO Frederik Delaplace drukt namens de hele VRT zijn medeleven uit: "De medewerkers van de VRT zijn erg geschrokken van het overlijden van hun dierbare collega Ward Verrijcken."

"Ward was voor ons niet alleen filmkenner; hij was een warme en geliefde collega, een luisterend oor, een enthousiaste mens. Het is onwezenlijk dat hij er niet meer is. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie, vrienden en collega's die zwaar aangeslagen zijn."