VRT 1 voert opvallende wijziging door bij 'Vive le vélo' dat zaterdag weer van start gaat
PMN
VRT 1 voert opvallende wijziging door bij 'Vive le vélo' dat zaterdag weer van start gaat
Foto: Photo News

Voor Karl Vannieuwkerke breekt er weer een drukke periode aan. Zaterdag start de 'Tour de France' en dus keert ook zijn programma 'Vive Le Vélo' weer terug bij VRT 1.

Zaterdag start de hoogmis weer voor de wielerliefhebbers. Dan start de 'Tour de France'. Het grootste wielerevenement te wereld start dit jaar in Bilbao. Je zal alles weer uitgebreid kunnen volgen bij Sporza.

Sporza zal alle ritten live uitzenden. Wie door de dag niet kan zien heeft 's avonds nog een kans. Karl Vannieuwkerke vat in 'Vive Le Vélo' alles nog eens samen. Hij blikt met zijn gasten ook terug op de rit van de dag.

VRT 1 voert dit jaar wel een belangrijke wijziging door. Zo blijft de talkshow niet hangen voor de Tour voor vrouwen, meldt Het Nieuwsblad. De 'Tour de France Femmes' start meteen na afloop van de mannenkoers. Ook die ritten zal Sporza allemaal live uitzenden.

'Vive Le Vélo' zal het allemaal niet meer volgen. In de plaats komt er een speciaal Tourmagazine. "We kiezen deze editie voor een nieuw duidingsmagazine met Maarten Vangramberen en Marianne De Vries, waarin het ritverslag, de belangrijkste interviews en duiding een plaats krijgen", klinkt het bij de VRT.

De wijziging komt er door de drukke sportzomer. Het magazine wordt elke dag vanuit Frankrijk uitgezonden voor het late journaal.

Meer nieuws

Meer nieuws

.