Voor Tom Waes was het helemaal geen optie: “Vond ik zeker niet kunnen”
COS

Afgelopen zondag schitterde Tom Waes opnieuw in ‘Undercover’. Het nieuwe seizoen begon meteen met een shock van formaat.

Tom Waes kenden we vooral als presentator, maar ook acteren gaat hem goed af. Of hij zelf vindt dat hij gegroeid is als acteur vindt hij moeilijk over zichzelf te zeggen, maar hij hoopt het natuurlijk wel. Waar hij ook op hoopt is nieuwe acteeropdrachten.

“Voorlopig is dat niet aan de orde, maar ik hoop er wel op”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. “Dit najaar beginnen we het derde seizoen van ‘Undercover’ te draaien. Maar eerst moet ik nog twee afleveringen ‘Reizen Waes’ in Vlaanderen opnemen. Ik wil die twee echt wel gescheiden houden, om me te focussen.”

Dit najaar zullen we Tom dus twee keer aan het werk kunnen zien. “De twee blijven gelukkig wel van elkaar gescheiden. Wat ik zeker niet vond kunnen was op zondagavond om 20 uur bijvoorbeeld eerst ‘Reizen Waes’ en vlak erna ‘Undercover’. Maar maak je niet ongerust, na die twee programma’s ben ik weer even weg”, lacht Tom.

Meer nieuws

Meer nieuws

.