Voor Danira Boukhriss is het duidelijk: 'Dan begin ik geen relatie'
LHX

Presentatrice Danira Boukhriss is momenteel single, maar daar heeft ze zelf geen problemen mee. Ze heeft naar eigen zeggen geen man nodig om haar gelukkig te maken. 

"Als ik van iemand hou, dan ga ik ervoor", zegt Danira Boukhriss op Joe. "Ik ga niet zomaar een relatie beginnen met iemand waarvan ik niet geloof dat het voor altijd zal mogen of kunnen zijn. Ik stap daar echt wel heel serieus in."

Het stereotiep luidt dat mensen van gescheiden ouders geen uitblinkers zijn in relaties, maar daar is Danira het niet mee eens. "Ik vind dat ik daar wél goed in ben", klinkt het. 

Toch laat ze ook merken dat ze niet per se een man nodig heeft. "Wat ik niet wil, is mijn geluk in de handen van iemand anders leggen", zegt ze. "Als je je geluk in de handen van iemand anders legt en dat valt weg, wat heb je dan nog?"

Ze noemt zichzelf gelukkig op dit moment, maar dat heeft niet zoveel met haar relatiestatus te maken. "Ik heb heel veel dingen die mij gelukkig maken, daar hoeft een man niet voor te zorgen. Een vrouw misschien", grapt ze nog. 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.