Château Planckaert Volgers hebben allemaal dezelfde boodschap voor Eddy en Christa Planckaert bij deze foto
COS
Volgers hebben allemaal dezelfde boodschap voor Eddy en Christa Planckaert bij deze foto
Foto: VRT

Eddy Planckaert en Christa Planckaert hebben een moeilijke periode achter de rug. Het afscheid van mémé Clara is hen natuurlijk erg zwaar gevallen.

Eddy Planckaert en Christa Planckaert zijn momenteel in Frankrijk. Eddy is er helemaal genezen van zijn coronabesmetting. Dat blijkt toch als we de foto's zien die hij zopas op Instagram deelde.

Daarop zien we een lachende Christa en Eddy die niet kan wachten om aan de tapasplank te beginnen. Christa en Eddy krijgen veel mooie reactie te lezen. "Een schoon koppel, geniet er nu maar van, jullie hebben het verdiend", klinkt het.

"Blij jullie zo te zien na die de moeilijke tijd. Het zal nog wel niet gemakkelijk zijn, maar het komt goed. En Mémé Clara zag dat het goed was. Zij waakt nu over jullie", weet een volger wel zeker. "Nu is het tijd om te genieten", klinkt het meermaals.

"Zalig om Christa weer te zien lachen. Verdriet moet je een plaatsje geven maar het mag je vreugde niet teniet doen", vindt een volger. Blijven lachen ondanks de pijn. Mémé zou toch niet anders willen toch!" En: "Genieten genieten genieten, jullie verdienen het allebei!"

https://www.instagram.com/p/Ce-bVwANVFg/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.