Verrassend! Stephanie Planckaert en gezin gaan verhuizen, maar niet naar Frankrijk
COS
Verrassend! Stephanie Planckaert en gezin gaan verhuizen, maar niet naar Frankrijk
Foto: Eén

Er staan veel veranderingen op til voor de familie Planckaert. Binnenkort worden de chambres d'hôtes verkocht en er staat een deel van de familie ook een verhuizing te wachten.

Stephanie Planckaert, Christopher Timmerman en hun drie kinderen Iluna, Mageno en Elara laten hun huis in Rochefort achter en verhuizen naar Transinne, zo'n 20 kilometer verder. Dat schrijft Dag Allemaal.

Stephanie en Christopher kochten het huis van Christophers ouders, dat Christopher zelf nog mee verbouwde, maar waar hij zelf nooit woonde. "De gelegenheid deed zich gewoon voor, het was een goeie deal, en wij zijn nogal snelle beslissers", zegt Stephanie in Dag Allemaal.

Met het huis in Rochefort hadden Stephanie en haar gezin een emotionele band. De kinderen zijn er immers alle drie opgegroeid, maar het gezin kent de kopers, dus ze zullen er zeker nog over de vloer komen.

Het huis is ook niet zo ver van hun huidige woonplaats, wat maakt dat de kinderen naar dezelfde school kunnen blijven gaan. De nakende verhuizing lijkt er wel op te wijzen dat een (definitief) vertrek naar Frankrijk nog niet snel aan de orde is.

Meer nieuws

Meer nieuws

.