Video Valkuil voor Junior Planckaert en Pauline? “Zou nog voor problemen kunnen zorgen”

'Junior op zoek naar de liefde' is een succes geworden voor Junior Planckaert. Aan het einde van het programma was het Pauline tot wie Junior zich het meest aangetrokken voelde.

Onze showbizzwatcher had niet zien aankomen dat Junior de liefde zou vinden, vooral door de manier waarop hij interviews gaf. “Hij bleef altijd heel voorzichtig en benadrukte meermaals dat het programma voor hem meer een zoektocht was naar antwoorden op vragen over de liefde. Mocht hij er een vriendin aan overhouden, dan zou dat gewoon mooi meegenomen zijn.”

Het was ook helemaal niet duidelijk dat Junior voor Pauline zou kiezen. “Maar op uiterlijk vlak is ze toch wel een beetje hetzelfde type als Juniors ex-vriendinnen”, merkt de showbizzwatcher op. “Denk aan Shana die we in het eerste seizoen van ‘Château Planckaert’ leerden kennen. Junior gaf ook zelf aan dat hij zich het meest aangetrokken voelde tot Pauline.”

Voorlopig lijkt alles wel goed te gaan tussen Junior en Pauline, maar enkele zaken zouden voor problemen kunnen zorgen. “Junior sprak in het programma maak over bindingsangst. Nu zitten Junior en Pauline nog in de fase van aftasten, maar wanneer binnenkort knopen moeten worden doorgehakt, zou dat wel eens voor problemen kunnen zorgen.” 

Bovendien gaf Pauline al aan in ‘Dag Allemaal’ dat plannen een van Juniors mindere eigenschappen is. “Daar zal Junior wel aan moeten werken, want het gaat natuurlijk om een lange afstandsrelatie en daarvoor moet je natuurlijk wel iets meer plannen en afspraken maken”, aldus onze showbizzwatcher.

Bekijk het volledige gesprek met de showbizzwatcher in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.