Tom Waes verrast iedereen met opmerkelijke onthulling
LHX
Tom Waes verrast iedereen met opmerkelijke onthulling
Foto: Photonews

Donderdagnacht was Tom Waes te gast bij De Warmste Week. Hij deed er een verrassende onthulling.

Tussen middernacht en zes uur 's ochtends vergezelde Tom Waes MNM-dj Sam De Bruyn bij De Warmste Week. Voor hij eraan begon, zorgde hij nog voor een verrassing voor zijn fans.

Zij hadden immers zijn hit 'Dos cervezas' uit 2010 aangevraagd. Eigenlijk had hij gezworen dat hij het nummer nooit meer zou zingen, maar toch ging hij overstag.

Niet veel later vertelde hij aan Sam De Bruyn dat 'Dos cervezas' eigenlijk helemaal niet meer van toepassing is op hem. Hij onthulde namelijk dat hij al vier maanden geen alcohol meer drinkt.

De laatste keer dat hij alcohol dronk, was tijdens het uitgaan op 28 augustus. "Toen ik thuiskwam, heb ik meteen gezegd: 'Nu drink ik tot kerst niet meer.' Dus ik ben intussen al vier maanden gestopt met drinken."

Tijdens zijn passage in de Warmste Week-studio voelt hij het echter weer kriebelen. "Misschien drink ik vanavond weer een biertje", klonk het op een gegeven moment.

Gelukkig was Eva De Roo er om het hem uit zijn hoofd te praten. Zij herinnerde hem eraan dat er ook alcoholvrij bier was.

Kerstmis komt met rasse schreden dichterbij, en dus mag Tom binnenkort eindelijk weer een glaasje nuttigen. Of hij na kerst zijn nieuwe levensstijl nog wil bijven volhouden, zal de tijd uitwijzen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.