Tom Waes razend en haalt scherp uit: “Belachelijk, beschamend en ridicuul”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Tom Waes schitterde onlangs in het tweede seizoen van ‘Undercover’. Net al de eerste reeks trok het tweede deel veel kijkers.

Toch werd het programma in Nederland afgevoerd, omdat “er amper kijkers waren”. De acteur vindt het niet kunnen dat zo’n berichten op die manier worden verspreid. “Wat een foute titels”, schrijft Tom op Instagram.

“Normaal reageer ik hier niet op maar dit is echt belachelijk. Beschamend zelfs. Ridicuul. ‘Undercover’ is de best bekeken serie van 2020 in Nederland. Niet om te stoefen, echt niet, maar om duidelijk te zijn. De best bekeken serie in Nederland in 2020 op Netflix.”

Niet interessant

Pas een paar weken erna werd de reeks op SBS6 uitgezonden. De meeste mensen hadden ‘Undercover’ ondertussen al op de streamingdienst bekeken. Daardoor werd de reeks na enkele afleveringen al van het scherm gehaald.

“Staat wel in het artikel maar dat is niet interessant voor de adverteerders ... Daar klikt niemand op. Deze titels zorgen wél voor duizenden clicks voor adverteerders natuurlijk”, aldus een misnoegde Tom.