Video Tom Waes maakt zich niet populair met fragment in ‘Reizen Waes’: “Sorry daarvoor”
PMN
Tom Waes maakt zich niet populair met fragment in ‘Reizen Waes’: “Sorry daarvoor”
Foto: Eén

Zondag is er een nieuwe aflevering van ‘Reizen Waes’. Tom Waes trekt dan door zijn eigen provincie.
 

“Voel jij een vonk als we samen zijn, ja of nee?” Rebecca wilde graag weten of Etienne het écht met haar meende, maar hij ontweek haar vraag tot drie keer toe. Tot hij uiteindelijk moest toegeven dat het toch Sabine was die zijn hart een tikje sneller deed slaan. Ook al had hij ze een week eerder, weliswaar op haar eigen vraag, naar huis gestuurd.

“Ik dacht dat hij voor Sabine zou kiezen”, zegt Rebecca nu. “Dat zag ik aan de blikken die ze wisselden of aan hun manier van doen. Toen hij tijdens het keuzemoment dan toch voor mij koos, viel ik compleet uit de lucht. Hij deed mij toen ook geloven dat hij helemaal voor mij zou gaan. Op dat moment was hij beter eerlijk geweest. Hij heeft mij meegenomen in een verhaal dat er niet was, en dat is heel jammer.”

“Nu ik de afleveringen op tv zie, beleef ik alles opnieuw. Dan denk ik: ‘Allez, dat ik daar met open ogen ingelopen ben!’ Maar ik wist toen nog niet hoe de vork juist in de steel zat. Ik geloofde echt wel dat Etienne helemaal voor mij ging.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.