Tom Waes ging gebukt onder onzekerheid: “Ben ik hen eeuwig dankbaar voor”
COS
Tom Waes ging gebukt onder onzekerheid: “Ben ik hen eeuwig dankbaar voor”
Foto: Photonews

Zowel voor Tom Waes als de kijker was het ongewoon om de presentator nog eens in een acteerrol te zien. ‘Undercover’ was mede door Tom een groot succes.

Het eerste seizoen was voor Tom Waes nogal onwennig, omdat het tien jaar geleden was dat hij nog eens geacteerd had. Bij de opnames van het tweede seizoen had hij naar eigen zeggen een pak minder stress. “Dat ik vorige keer gewerkt heb met Nederlandse acteurs die mij niet kenden, heeft er goed aan gedaan.”

In het tweede seizoen worden heel wat nieuwe (Vlaamse) personages geïntroduceerd. “Wim (Willaert), Ruth (Becquart) en Sebastien (Dewaele) hebben de eerste reeks gezien, zij hebben geen vragen meer bij mijn rol of het feit dat ik geen acteursopleiding heb gevolgd”, vertelt hij in Dag Allemaal. “Ik was gewoon één van de collega’s, en dat voelt goed.”

De reeks zette Tom weer op de kaart als acteur. “En daar ben ik de mensen die me die kans hebben gegeven eeuwig dankbaar voor.” Dit jaar beginnen ze het derde seizoen van ‘Undercover’ te draaien. “Maar eerst nog ‘Reizen Waes’ in Vlaanderen afwerken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.