Thuis ‘Thuis’ wordt morgen al terug uitgezonden

De populaire soap op Eén wordt morgen al uitgezonden op televisie. Dan zal de laatste aflevering van vorig seizoen te zien zijn. Ideaal om je geheugen nog eens even op te frissen.

Normaal gezien start ‘Thuis’ op 31 augustus om 20.10 uur. Maar de makers willen de kijkers hun geheugen alvast even opfrissen door de laatste aflevering van vorig seizoen heruit te zenden om 20.00 uur op Eén. Zo zijn de kijkers klaar voor het nieuwe seizoen want dat belooft spannend te worden.

Voor de kijkers die niet meer kunnen wachten tot morgen kunnen ook al via VRT NU de aflevering herbekijken. Adil krijgt slecht nieuws te horen, terwijl Dieter net goed nieuws krijgt. Dries heeft dan weer een plan bedacht om Reinhilde een hak te zetten. Karin ontvangt een aangetekend schrijven en Joren geniet van zijn avond, terwijl Judith werkt in Bar Madam.

Producer Hans Roggen belooft dat het nieuwe seizoen voor de nodige spanningen zal zorgen. “Christine (Daphne Paelinck) en haar ex Bob (Christophe Haddad) stevenen op een nieuwe confrontatie af”, zegt hij. "En ook de terugkeer van slechterik Jasper (Kristof Verhassel) geeft iedereen stress. Hij zal willen bewijzen dat hij Thilly (Lauren Müller) niet heeft verkracht."

Meer nieuws

Meer nieuws

.