Thuis 'Thuis'-kijkers is iets opgevallen: "Raar dat we dat personage niet meer te zien krijgen"
COS
'Thuis'-kijkers is iets opgevallen: "Raar dat we dat personage niet meer te zien krijgen"
Foto: Eén

Adil en Christine werden een tijdje geleden mama en papa in 'Thuis'. Jaan kwam gezond ter wereld, van sterrenkindje Finn moesten ze afscheid nemen.

"Raar dat we Christine niet meer echt te zien krijgen", klinkt het nu in een fangroep op Facebook. "Nu is er geen drama in 'Thuis'." Daar is een heel simpele verklaring voor. "Daphne Paelinck is in zwagerschapsverlof, dus even niet in beeld."

Daphne beviel op 24 juni na 30 weken zwangerschap. Ze geniet nu volop met haar gezin van de kleine Mae. "Ik vind het beter om ze een tijdje eruit te schrijven dan een vervanger te zoeken zoals voor Kobe, trekt op niks", merkt iemand op.

"Laat Daphne nu maar genieten van haar kindje. Trouwens mooi hoe de schrijvers omgaan met de onverwachte echte bevalling van Daphne. Zo halen ze het taboe van postnatale depressie en een sterrenkindje ook eens onder de aandacht", reageert een kijker.

Er is wel goed nieuws. Volgens enkele kijkers staat Daphne volgende week al terug op de set. "Dan gaan we haar tegen de kerstperiode zien". Zoals Daphne het zelf stelt: "Wees gerust, the bitch will be back."

https://www.instagram.com/p/CTzLrObM9DZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.