‘Thuis’-kijker verontwaardigd over gedrag van personage: “Daar had ze geen probleem mee!”

door: COS
Afbeelding bron: VRT/Thuis

De gemoederen lopen vaak hoog op in ‘ Thuis’. Maar ook de kijkers snappen soms niets van de keuzes van bepaalde personages.

“Ik lees vaak dat men Thilly een onverantwoordelijke persoon vindt die met niemand rekening houdt. Maar wat dan te zeggen van Tania?”, schrijft Kamiel verontwaardigd op Facebook. “Na de dood van haar zoon, die ze geheimhield voor haar partner en nadat Ann wegging, had ze geen probleem om met Thilly de koffer in te duiken.”

“Inderdaad, heel raar. Ze is vlug over Ann en de dood van haar zoon heen”, beaamt Renée. “Lang treuren over de voorbije gebeurtenissen doet ze niet”, voegt Annie eraan toe.

Misbruik

Toch vinden de meeste kijkers dat Tania en Thilly niet met elkaar mogen worden vergeleken. “Thilly heeft totaal geen verantwoordelijkheidsgevoel en kwetst graag mensen”, vindt Rajiv. “Toch wel iets heel anders”, meent Sabrina. “Tania was terug vrij, Thilly zat nog in een relatie met Waldek.”

“Tania heeft toch aan niemand verantwoording af te leggen”, vindt Els nog. “Ze doen wat ze willen, maar Thilly is met Waldek en leeft als een vrijgezel. Ze vertrekt, komt terug en vertrekt weer. Ze maakt misbruik van Waldek”, meent Marleen.

Tags Thuis