Thomas Vanderveken geeft presentatiefakkel door in '1 jaar gratis': "Met knikkende knieën neem ik de job over"
COS
Thomas Vanderveken geeft presentatiefakkel door in '1 jaar gratis': "Met knikkende knieën neem ik de job over"
Foto: VRT/Sofie Silbermann

De afgelopen drie seizoenen presenteerde Thomas Vanderveken '1 jaar gratis' op Eén. In het vierde seizoen geeft hij de fakkel door aan niemand minder dan Kamal Kharmach.

Thomas Vanderveken heeft '1 jaar gratis' met veel plezier gepresenteerd, maar krijgt volgens VRT NWS het vierde seizoen niet in zijn agenda. Hij is namelijk ook bezig met nieuwe seizoenen van 'Factcheckers', 'Alleen Elvis blijft bestaan' en 'OnderOns'. Daarnaast zien we hem binnenkort ook in 'Nacht in het museum'.

"Ik ben blij dat ik het stokje kan doorgeven aan Kamal Kharmach, een man met gevoel voor humor en bovenal verstand van geld. Kamal gaat zeker de juiste vragen stellen om dat extra jaarloon uit te delen", citeert HLN Thomas Vanderveken.

Kamal heeft er - met de nodige zenuwen - zin in. "Met knikkende knieën neem ik deze job over van oerpresentator Thomas Vanderveken. Het is een grote stap, maar ik ben super enthousiast en gedreven om de kijkers een geweldig seizoen van '1 jaar gratis' te bezorgen. Ik smijt me alvast 200 procent", aldus Kamal.

Meer nieuws

Meer nieuws

.