An Swartenbroekx en echtgenoot Guido verlaten België: "Hier wil ik oud worden"
COS
An Swartenbroekx en echtgenoot Guido verlaten België: "Hier wil ik oud worden"
Foto: Photonews

An Swartenbroekx kennen we vooral als Bieke uit 'F.C. De Kampioenen'. De actrice en scenariste heeft met haar partner Guido een grote knoop doorgehakt.

An Swartenbroekx werd de afgelopen jaren verliefd op Spanje, in het bijzonder op de regio Andalusië. Nu hebben An en Guido besloten om er te gaan wonen. 

In oktober trokken An en Guido naar een hotelletje in Spanje, zodat An er aan 17 scenario's kon werken. Wat An niet wist, was dat Guido ook enkele huisbezoeken gepland had. 

An had er eerst niet zo'n zin in, maar bij het tweede huis dat ze bezochten, was ze verkocht. "Het huis, bij het charmante dorpje Arenas, had amandelbomen, vijgen, avocado's... en zicht op zee. Opnieuw een coup de foudre. Ik dacht: hier wil ik oud worden", schrijft An in haar column voor Story.

Even kreeg An koudwatervrees omwille van hun families, maar die gaven hun fiat en dus werd de knoop snel doorgehakt. Een dag later zaten ze bij de notaris. Deze week vertrekken ze met de camper richting Spanje. In het hoogseizoen zullen ze het huis verhuren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.