Straffe onthulling over Ben Crabbé in ‘Blokken’
PMN

Elke werkdag is er al jarenlang Ben Crabbé. We zijn het intussen al gewend dat we om 18.30 uur gaan quizzen in een nieuwe aflevering van ‘Blokken’.

Elisabeth Lucie Baeten deed in de podcast ‘Achter de Schermen’ een straffe onthulling over Ben Crabbé in ‘Blokken’. In de podcast bespreken Pieterjan en Jeff, bekend van het YouTubekanaal ‘Supercontent’, wat er zich allemaal afspeelt achter de schermen.

“Helemaal in het begin moest Ben door zijn loge en de publieksruimte om naar het toilet te gaan”, citeert Het Laatste Nieuws Elisabeth Lucie. In het begin was dat allemaal geen probleem.

Naarmate het programma vorderde werd Ben steeds populairder. Het resultaat was dat het publiek hem steeds vaker begon vast te klampen.

Zo kon het dus niet meer verder en er werd een oplossing bedacht. “Ben vroeg om zijn eigen toilet”, legt de actrice verder uit.

Eigenlijk was het gebouw daar niet op voorzien, maar Ben bleef bij zijn standpunt. “Hij had zoiets van: ‘breek die muur open en maak mij een eigen trap’.”

Dat gebeurde uiteindelijk ook. Zo heeft Ben op de werkvloer nu een privétrap om naar het toilet te gaan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.