Stephanie Planckaert waarschuwt broer Junior Planckaert: "Hij mag dat niet doen"
COS
Stephanie Planckaert waarschuwt broer Junior Planckaert: "Hij mag dat niet doen"
Foto: Eén

Op dinsdag 19 april is Junior Planckaert met zijn zoektocht naar de liefde gestart. In 'Junior op zoek naar de liefde' probeert de 'Château Planckaert'-ster zich weer open te stellen voor de liefde.

Voor 'Junior op zoek naar de liefde' schreven meer dan 600 dames zich in. Zo'n dertig dames werden uitgenodigd naar de Ardennen. Vanaf volgende week zal Junior Planckaert de dames één voor één leren kennen.

Junior gaf eerder wel al toe dat de lat hoog ligt na de relatie met zijn 'grote liefde' Shirley die negen jaar duurde. "Voor minder ga ik niet", zei Junior. "Daarin kan ik hem volgen. Maar je kan dat niet forceren", zegt Stephanie Planckaert in TV Familie.

"Maar vergelijken met een vorige relatie mag Junior niet doen", benadrukt Stephanie. Al beseft Stephanie wel dat Junior zal blijven verlangen naar het gevoel dat hij eerder voelde.

Volgens Stephanie is het goede nieuws dat je zo'n intense gevoelens niet bij slechts één persoon kan voelen. Hoewel dat bij haar niet van toepassing is, is Stephanie ervan overtuigd dat je in je leven meerdere grote liefdes kan hebben.

Meer nieuws

Meer nieuws

.