Château Planckaert Stephanie Planckaert steekt de draak met broer Francesco op bijzondere dag
COS
Stephanie Planckaert steekt de draak met broer Francesco op bijzondere dag
Foto: Eén

Bij de familie Planckaert wordt naarstig verder gewerkt aan het kasteel in Frankrijk. Elke week rijden Francesco Planckaert en Christopher Timmerman over en weer.

Elk weekend keren Christopher Timmerman en Francesco Planckaert terug naar de Ardennen en dan is het feest. Vandaag was een dubbeldik feest, want er moest een speciale verjaardag gevierd: Francesco is 40 geworden!

Die speciale dag kon Stephanie Planckaert niet zomaar laten passeren. "Vandaag is het de verjaardag van de koning der dakselfies", steekt Stephanie van wal op Instagram Stories. "In een ver verleden ooit een getalenteerde coureur."

"Hij kan ook praten met zijn auto. Soms knuffelen ze elkaar", steekt ze de draak met haar broer. "Maar bovenal een groots familieman met een vrouwtje die hem op handen draagt en omgekeerd."

"Het meest fantastische gezin met de meeste fantastische 40-jarige (!) vader. Gelijk ze zeggen een crème van een mens, en ze hebben gelijk. Happy birthday, grooooote broer!", aldus Stephanie. Gelukkige verjaardag, Francesco!

Meer nieuws

Meer nieuws

.