Stephanie Planckaert scherp voor broer Junior Planckaert: "Ik vind het eigenlijk schandalig"
COS
Stephanie Planckaert scherp voor broer Junior Planckaert: "Ik vind het eigenlijk schandalig"
Foto: Eén

Junior Planckaert is bijna klaar met zijn liefdeszoektocht in 'Junior op zoek naar de liefde'. Afgelopen dinsdag gaven de vrouwen hun diepste geheimen prijs.

Ook over Junior Planckaert komen we in 'Junior op zoek naar de liefde' meer te weten. Zelfs zijn broer Francesco Planckaert en zus Stephanie Planckaert zijn nieuwe dingen over hun jongere broer te weten gekomen.

"Ik vind het fascinerend om te zien hoe wij zelfs Junior beter leren kennen en dat hij zich zo kan openstellen", zegt Stephanie in 'Stephanie zoekt mee' op VRT NU. "Jij hebt nog nooit zoveel gebabbeld in één aflevering. Ik vind het eigenlijk schandalig. Echt waar."

Al maakt Stephanie zich ook wel een bedenking. "Maar wij moeten natuurlijk ook een keer zwijgen zodat hij kan babbelen. Dat is een fout die wij maken. Wij moeten soms minder praten", zegt ze.

Daar is Junior het helemaal mee eens. Stephanie, Francesco, Eddy Planckaert, er is soms geen woord tussen te krijgen. "Ik kan het weten, want ik hou me altijd op de achtergrond. Jullie zijn allemaal even erg. Ik kan er niet tussenkomen", besluit Junior.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.