Stephanie Planckaert is niet gerust in de verhuis naar Frankrijk: "Het is een soep"

door: LHX
Stephanie Planckaert
Afbeelding bron: Eén

In Château Planckaert zien we hoe de familie van Eddy Planckaert een kasteel verbouwt in Frankrijk. Er is nog veel werk aan de winkel, maar op termijn wil de hele familie ernaartoe verhuizen.

In de laatste aflevering van 'Château Planckaert' proberen Stephanie Planckaert, Magali Van Houtte en Francesco Planckaert te plannen hoe en wanneer ze in godsnaam al hun spullen naar Frankrijk zullen krijgen. Maar Stephanie weet niet eens meer wanneer de volgende keer is dat ze naar Frankrijk zouden komen...

"Weten jullie nog wanneer dat is?", vraagt ze aan de anderen. "Ik raak niet meer wijs uit die planning." Volgens haar is het dringend tijd om eens goed te plannen wie er wanneer naar de chambre d'hôtes in Wallonië gaat en wanneer Eddy en Christa juist komen. "Want het is een soep, hé", zegt ze moedeloos.

Francesco vindt dat een hele uitdaging: hij is het absoluut niet gewend om zo ver vooruit te plannen. "Ik vraag Magali iedere dag: 'Wat moet ik morgen doen?'", zegt hij.

Stephanie barst in lachen uit wanneer ze dat hoort. "Je lacht daarmee, maar ik meen dat", zegt Francesco. "Ik weet niet wat er overmorgen op de planning staat."